Напишете дума/думи за търсене

рецепти за здраве

;
От стария козунак става нов сладкиш (рецепти)

От стария козунак става нов сладкиш (рецепти)

Ако седмица след Великден ви втръсне от вкуса на козунака или пък той започне да изсъхва, можете с остатъците от него да сътворите нещо ново и още по-сладко. Ето няколко идеи

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - рецепти втора част

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - рецепти втора част

Дори да не се запасим с прекалено много храна, все ще остане нещо от великденската трапеза. Какво да правим с тези остатъци, за да не ги хвърляме, вижте сега

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - рецепти първа част

Какво да правим с остатъците от великденската трапеза - рецепти първа част

Всяка година ви даваме идеи какво да направите с остатъците от празничната трапеза и тази година няма да изневерим на традицията. Яйцата, мезетата, агнешкото С варените яйца може да направите стотина

Пригответе най-ароматното и крехко агнешко за Гергьовден по стара българска рецепта

Пригответе най-ароматното и крехко агнешко за Гергьовден по стара българска рецепта

Гергьовден наближава, а с него и трепетното приготовление на празничната трапеза. В „Ястия с агнешко” ще намерите голям набор от рецепти за приготвяне на това месо

Орехов кекс със сушени боровинки

Орехов кекс със сушени боровинки

необходими продукти: 3 яйца 1 ч.ч. захар 2/3 ч.ч. кисело мляко 1/2 ч.ч. олио 2-3 с.л. меко масло 1 ч.л. сода за хляб 1 1/2 ч.л. бакпулвер 2 ч.ч. брашно 1/2 ч.ч

Палачинкови рецепти от целия свят

Палачинкови рецепти от целия свят

Кулинарните историци все още не са успели да открият на кого принадлежи честта за изобретяването на палачинките, но едно е сигурно - от няколко века това лакомство е познато на хората

Румяна Босева-Luluto: Костният бульон е най-доброто лекарство, което познавам

Румяна Босева-Luluto: Костният бульон е най-доброто лекарство, което познавам

Няма да крия, тя е един от най-близките ми хора. Запознахме се покрай интервю, което й взех за сп. „Всичко за жената“ и оттогава не сме се деляли за дълго

Как да избираме и готвим агнешко

Как да избираме и готвим агнешко

Много хора смятат, че агнешкото месо е мазно. Диетолозите обаче са категорични, че в него има три пъти по-малко мазнини от свинското, което означава, че и холестеролът е чувствително по-малко

Практични съвети за перфектен великденски козунак

Практични съвети за перфектен великденски козунак

Има множество рецепти за приготвяне на козунак с различно ниво на сложност и разнообразни резултати. Но при всяка рецепта е важно да спазваме няколко основни правила: Тестото не трябва да е рядко

Рецепти, полезни за костите и сърцето

Рецепти, полезни за костите и сърцето

Полезно за костите „Печено“ смути Богато на калций лесно 4 порции 15 мин необходими продукти: 20 г кокосови стърготини 2 с.л. елда 2 с.л. тиквени семки 2 банана на едро 50 г овесени ядки 150 г

X